Så mycket man borde ta tag i.

Okej det är redan söndag och helgen är nästintill över.
Gårdagen var långsam eftersom Johan började dagen med att må illa och jag resterande tid av dygnet gick och oroade mig för eventuell magsjuka (och gör än) men inga symtom ifrån någon så jag hoppas och tror att det inte är någon sjukdom på G.

Skulle behöva ta tag i och städa hela huset grundligt, ni vet bära ner grejer till källare och verkligen få bort all skit som inte används. Jag är sån som städar runt saker och ting, och grejer står liksom nästan uppradade intill väggarna för vi har ingen plats att ställa det.

Förhoppningsvis vaknar min bror till liv innan eftermiddagen idag så han och Ebba kan ta sig en sväng och försöka åka skriskor igen. Övning ger färdighet kanske? Fast hon skulle haft ett par skriskor med längre skena så hon hade lite större chans att hålla balansen och inte falla på rumpan på direkten, skenan gör ju iaf att det blir lite bättre balans om den går längre än hälen..


Kommentarer
Viola

sv: Ja vi skulle få kontakt med en psykolog anknuten till dagis. Men jag vet inte hur långt de kommit då det var personalen där som skulle ta tag i det.



Man blir ju rätt påverkad till slut när det är så mycket gnäll och skrik omkring en :(

2012-01-15 12:35:21
URL: http://mummyfied.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0