Ännu mer för mig att göra.

Sedan ett par dagar tillbaka har Hugo börjat klättra. Ja först var det trappan som lockade och nu klättrar han på allt han kan. Dock är han inte tillräcklgit stadig för att klara sånt än egentligen. Eftersom han inte kryper utan ålar fram så har han inte balansen när han häver sig upp på knäna osv, tror han kommer få en heldel blåmärken framöver tyvärr. Och jag får nu hålla han ännu mer under uppsikt än tidigare.
 
Annars känner jag mig otroligt osedd och oupskattad just nu. Känns som om ingen ser mig, som om ingen uppskattar allt det jag gör dagligen. Esch nog om det..
 
Stegstatus: Råkade återigen nollställa under kvällen, men sista gången jag kollade stod den på 10600.

Kommentarer
PATRICIA - mamma till Wilja & Novalie

Hej! Ja, du.. en bra fråga! från början så var de verkligen så himla jobbigt. Hade ju aldrig haft barnvakt någonsin innan! Så första gången ifrån henne så var de ju efter 1½ år.

Men nu! Så är de som att samla krafter.
Jag kan tycka det är rätt skönt, samtidigt så är de skitjobbigt. Missförstå mig inte! wilja är jäkligt... krävande, envis som en åsna och viljestark. Så när hon kommer hem efter 4-5 dagar har jag verkligen samlat på mig och är den bästa mamman som hon kan ha under dessa daggar hon är hemma! Tålamodet finns, och vi gör saker precis hela tiden.

Jag är glad att kunna ge båda mina barn 110 procent, istället för att gå på halvkraft! När wilja är hos pappa har jag chans att ge nova all tid. Vice verse när Wilja kommer hem :)

Allt handlar om en vanesak. Helt klart! Kram

2012-07-23 20:48:09
URL: http://mammasangel.vimedbarn.se
Stina

Ja vet hur det känns att inte bli sedd. Man kämpar o står i varje dag o inte ens ett tack lr iallafall en kommentar hade räckt :( men bara så du vet så är jag imponerad av ditt tålamod och engagemang! Att du ens orkar gå upp på morgonen (vilket e mitt i natten för mig) och ändå hålla igång på dagarna är otroligt!! Glöm inte ta hand om dig själv...

2012-07-24 22:19:03
URL: http://stinaohugo.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0