Positivt.

 
En av de få fördelar med att inte ha körtkort eller bil måste ju vara att man lätt kommer upp i de rekomederade tiotusen stegen om dagen relativt lätt. Idag tex upplever jag dessutom att jag inte vart direkt i farten utan vi spenderade flera timmar på hemmaplan tillsammans med vänner.
 
Ska bli skönt att denna dagen är slut, hoppas att få vakna med nya krafter nu imorgon. Idag har jag nämligen fått tjata, tjata och åter tjata på Ebba. När hon är med sin kompis Oliver så stänger hon av öronen totalt och lyssnar inte ett skvatt, Finns det något värre än att tjata? Lär få fortsätta med det ett x antal år dessutom ;)

Kommentarer
Stina

Åh, Hugo har en sån kompis som drar ut det värsta i honom! Den pojken har inte överhuvudtaget samma "regler" hemma som vi har. Vi tex förespråkar rättvisa, att man delar med sig, inte tränger sig i kön, inte räcker ut tungan, att man inte ljuger och så vidare! Enkla och självklara saker kan man tycka?! Det är svårt att förklara för Hugo varför hans kompis aldrig får skäll när de hittar (läs kompisen) på dumheter..

2012-07-18 23:24:17
URL: http://stinaohugo.blogg.se
Mamman till L & L

Jasså är det tiotusen som är rekommenderat?! Då ligger jag nog också bra till då :)Många som har körkort säger ju att de blir väldigt bekväma av det och det hade jag säkert också blivit, därför hittar jag ännu en anledning till att skjuta på att börja övningsköra.

2012-07-19 09:35:52
URL: http://vimorina.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0