Jag fick en chock!

6 månaders kontrollen av Hugo är gjord och han fick godkänt! Vi pratade länge länge om han sömnproblem och de verkar verkligen förstå hur jobbigt jag faktiskt har det.
Att jag inte längre fungerar så som jag vill som mamma. Fick ännu en gång berättat att jag gör alla rätt. Fick dock en rejäl chock när läkaren börjar tänka att hon ska skriva ut Theralen (ett lugnande medel)
Inte en chans i världen att jag tänker droga ner Hugo för att få sömn!
Har iaf fått Anna Wahlgrens bok skickad till mig, jag vet att denna kvinna och hennes metoder är grymt omtalade och att hon av många är rentav hatad.
Min tanke är inte att följa någon metod men att kanske kika i boken och att kunna använda mig av delar som jag gillar.
Så, dags att försöka ta igen lite sömn!


Kommentarer
Malin

Jag körde hennes 5 minuters metod när Oliver var 8 månader och det funkade toppen! Man ska göra det som passar en själv och ens barn bäst <3 Alla är olika <3

2012-05-08 21:09:33
Viola

Min mamma sov inte en hel natt på sex år och fick också något sådant utskrivet, fast till sig själv. Men då vill det ju till att det finns någon annan som kan ställa upp om nätterna för man blir rätt däckad ;) Jag är lite skeptisk mot AW och metoder med spädbarn, men jag förstår samtidigt om man blir desperat. Vi har kört lite variant av 5 minuters metoden med Lea nu och det funkar hyfsat.

2012-05-08 22:41:11
URL: http://vimorina.blogg.se/
Mica

Jag har en vän som prövade det där medlet, även min mamma har testat det på mig när jag var barn...det har fungerat super för båda:) Man drogar ju inte, det är en väldigt liten mängd som bara ska bryta ett mönster.

2012-05-10 12:55:46


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0