För ett år sedan..

 
För precis ett år sedan så såg jag ut såhär. Den 13/11-11 var min älskade bebis beräknad att titta ut. Hela graviditeten hade jag fått höra kommentarer som "Du kommer sääääkert få tidigare" Ja jag hade mycket sammandragningar så jag hade väl kanske lite förhoppningen om att de skulle ske aningens tidigare än beräknat. Men dagen kom och gick utan några som helst känningar och jag fick komma att vänta fyra dagar till innan det hände något, men när de väl hände ja då hände de fort!
Fyra dagar kvar till Hugo blir ett år, vart tusan har detta året tagit vägen?!
Jag vill bara kunna spola tillbaka tiden o njuta lite av min nyfödda lilla bebis lite till, för det är ju helt magiskt att få lära känna en helt ny liten människa.
Har alltid sett mig själv med tre eller fyra barn,  Johan han är dock nöjd med två men får jag min vilja igenom så blir de fler barn i framtiden. Men absolut inte tidigare än när Hugo är tre.  Tanken på en till ev förlossning skrämmer mig dock, han var ju så stor på 4490g och det gick så himlans fort att jag inte hann få någon bedövning. Fast satt han dessutom med huvudet utanför ett tag så de blev lite dramatik på slutet. Nåväl, framtiden får utvisa om hur de blir..

Kommentarer
michaela- med syskon i magen ♥

jag gick också fyra dager över bf när sonen skulle komma. ska bli spännande att se när bebisen i magen tänker titta ut :)

och jodå. den här gången testade vi på att ta reda på kön. så nu har vi provat på båda varianterna hihi :)

Svar: Hehe är de hemligt vad de är för nån som gömmer sig? Och vad tycker du hittills med att veta mot hur de är att inte veta?
Emmelie

2012-11-13 19:52:27
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Sandra

Ja, jisses vart har detta året tagit vägen?! Vår lilla tjej blev 1 år igår!

2012-11-14 00:24:45
URL: http://sandranyman.se
Yohannas.se

Skönt att han kom redan efter 4 dagar - så känner jag! Jag gick 15 dagar över med första, och 8 dagar över med andra! ;) Då är man trött mentalt kan jag säga.

Svar: Haha ja jag vet! Gick över 8 dagar med Ebba.. Fy faan.
Emmelie

2012-11-15 16:38:03
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0