Söndasmorgonen.

Helgen klingar redan av mot sitt slut, helt ofattbart hur tiden kan springa iväg så så fort det råkar bli helg.
Planerar att försöka hinna med ett ordentligt städ och en riktig ordentlig storhandling idag, typiska söndagssysslor inte sant?
 
Igår var vi då iväg på julpyssel och julbord, mysigt men man blev verkligen trött i huvudet när man kom hem eftersom det var cirka 25 mammor med tillhörande barn ;)
Att lämna Hugo till någon av barnpassarna var inte att tänka på, han blev helt hysteriskt ledsen och höll sig sedan krampaktigt fast i mig resten av etermiddagen. Han är så otroligt mammig och han kan knappt vara med folk han känner väl såsom mormor och även pappa (!)
Ebba var mammig hon med, men inte på långa vägar så mammig som han vart/är.. Jag antar man inte ska gämföra, för det är ju trots allt två olika barn även om de är syskon.
 
 
Pysslet som vi fick göra var att dekorera våra egna ljus, men eftersom Hugo vägrade släppa taget om mig så blev det inte mer avancerat än såhär..

Kommentarer
sofie

så fina ljusen blev! ja det är lite svårt när de blir så mammiga, det blir ju väldigt svårt att göra något annat än just att bara hålla barnet. Hoppas mammigheten släpper lite!

2012-11-25 17:29:37
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0