Spinning eller soffan, ja det är frågan.

Godmorgn.
 
Båda barnen har hållt låda inatt. Ja egentligen inget ovanligt i familjen Gustavsson/Gudmunds men ack lika jobbigt varje gång.
Hugo fortsätter sova oroligt och bara vrider och vänder på sig trots att han verkligen är trött. Nattammningen går framåt iallafall, de senaste har det varit en gång per natt och då mest lite snuttande så det är verkligen på slutttampen där. Ja och kanske när man väl lagt av helt att han ska sova bättre, det är min förhoppning iallafall.
 
Funderar på att starta igång denna helgen genom att gå på ett pass spinning. Jag kan inte sitta här och klaga på hur jag ser ut om jag inte försöker göra något åt det. Så många andra har ju klarat att få ordning på kroppen, så varför skulle inte jag klara det?
Känner väl egentligen att jag inte riktigt har orken och det är väl inte konstigt med tanke på min sömn, men så snart man fått träning som rutin så är det inte jobbigt längre. Den första december öppnar mitt gym en ny anläggnign som ligger betydligt närmare mig och då jäklar har jag verkligen inga undanflykter längre!
 
Får se om jag är på latsidan eller om jag kommer iväg, hoppas ni får en bra lördag kära vänner!
 

Kommentarer
Diana- Level Up!

Klart du gör! Precis som du säger så handlar det om att få det på rutin, sen längtar man bara:D

2012-11-03 14:54:16
URL: http://levelup.blogg.se
Hanna

Åh spinning är det bästa som finns, så beroendeframkallande och underbart! Om du kom iväg får du berätta sen hur det gick :)

2012-11-03 16:42:21
Anna

Vi är inne på vecka 2 när det kommer till att vänja av Felix. Jag har sovit i gästrummet under veckan som gått. Felix har gått från att vakna och snutta på mig konstant till att sova från 19.30-07.00 med ett par "napp-tapp" före tolv. Men sju timmar i sträck har varit regeln under de senaste nätterna, så jag hoppas att det vänder för Hugo med!

2012-11-03 21:06:48
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0