Det lär dröja till nästa gång vill jag lova.

Okej det lär dröja läääänge innan jag ens tänker tanken på att dricka alkohol igen, för fy tusan vad dåligt jag mått idag. Jag tycker faktiskt inte det är värt en rolig kväll för att sedan ligga och må så dåligt hela nästa dag. Nej nästa gång jag vill ut och roa mig så blir det utan alkohol i alla fall.
 
Barnloppisen idag var galet stor och mängder med folk kom dit. Jag var ju inte i mitt esse så jag orkade inte leta efter mycket bland alla hysteriska människor. Fick med mig en body och en tjocktröja från Nova star + ett par byxor från Me and I till Hugo. Barnen valde även något bland alla leksaker, bollar, bilar och en kassaapparat.
Som säljare fick jag en del pengar och jag är nöjd, men det känns som nästan allt är med tillbaka hem igen ändå.
 
Resten av dagen har tillbringats här i mitt vardagsrum , vädret har bjudit på både solsken, regn, hagel och åska så att vara inomhus kändes mer än rätt.
 
Imorgon laddar jag för en NY jäkla dag utan baksmälla - natti!
 
Youtube fick agera lite räddare i nöden när barnen var för rastlösa, sötnosarna Wilma och Hugo.

Kommentarer
Yohannas.se

Nej fyyyy det är det ju inte värt, jag tycker det tar flera dagar att komma igen sig - oftast har man ju varit uppe så länge också, och bara det liksom vrider ju till ens rutiner och så en hel del.

Svar: Haha nej de är INTE värt de , kom hem redan vid tolv i fredags men jag har mått som jag hade världens magsjuka utan spyor igår. Så nej, de lär nog dröja ÅR igen..
Emmelie

2013-04-27 21:59:35
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Anna

Jag tycker nästan att det är sömnbristen som är värst. Har jag inte fått sova så räcker det med ett glas vin för att dagen efter ska bli jobbig. Så det är väldigt sällan jag dricker alkohol om jag vet att det blir en sen kväll, eller om jag har barnen och vet att jag blir väckt tidigt.

2013-04-28 21:50:50
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0