En jobbig period.

Freeedag med lets dance och fredagsmys väntas. Även om jag försöker äta nyttig och bra mat så vägrar jag välja bort allt jämt, ibland får man faktiskt unna sig lite anser jag.
Ebba är himla nöjd med dagen då hon blev medlånad av min morbror till simhallen. De hade badat i nästan två timmar och sedan avslutat hela besöket med en pizza på stan. Tror hon mår bra av att komma ifrån lite själv ibland faktiskt.
Annars är vi inne i en såndär "härlig" trotsig period, Ebba hon kan nämligen stänga av öronen totalt. Värst är hon när Johan är hemma då hon blir otroligt sur om han inte leker med henne konstant. Antar att de är för att hon verkligen vill ha all hans uppmärksamhet när han väl är hemma från jobbet.
Lillebrorsan är inte sämre han och har ett himla humör, tror  mycket beror på frustration för han inte kan uttrycka sig.
Så minst sagt hektiskt här hemma nu och morsan i familjen skulle ibland behöva en liten paus. Livet som småbarnsmamma kan faktiskt va riktigt påfrestande vissa dagar och inte bara sådär rosa och fluffigt som vissa vill måla upp det som.
 
Lite av veckans instagrams bilder (emmgus86)

Kommentarer
maria eek

Jag håller med, på helgen får man unna sej :)

2013-04-05 23:49:47
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Maria - mamma till Liam ☆

åh vi glömde bort att kolla lets dance igår, typiskt!

2013-04-06 08:13:42
URL: http://fashionstars.blogg.se
Linda-Mamma till Alfred

Naw trots som är sååå underbart;)
Åh bra att få höra vad andra tycker om The Reef och jag tror Alfred kommer tycka det är jättekul och det är ju viktigast;)

2013-04-06 10:19:48
URL: http://hummingbird.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0