En regnig dag.

Förstår inte varför Hugo envisas att vakna klockan fem varje dag, dagarna blir så himla långa. Drömmen vore att få sova till sju, men halvsju hade ju vart heeelt okej också. Som småbarnsförälder är verkligen sömn en bristvara minst sagt, förutom för de lyckliga som tycks få barn som sover hela nätterna.
Jag väljer dock tidig morgon och egentid om kvällarna istället för tvärtom, Hugo han lägger sig runt sju och Ebba brukar sova vid åtta.
 
Tur vi var utomhus igår för idag öser regnet ner här hemma. Så vad gör man då för att få dagen att gå? Svårt att anpassa inomhus aktiviteter som passar de båda.
 

Kommentarer
LILITH - Boktokig mamma med borderline

Maja är nio och har fortfarande inte sovit en hel natt förutom med några få undantag. Nu är hon som tur är så stor så när hon vaknar så kommer hon och kryper ner i min säng utan att väcka mig. Men oftast vaknar jag av hennes fotsteg i hallen. Jag önskar mig sömn av tomten varje år i julklapp :)

Svar: Sömn hade inte vart fel, Ebba är ju fyra och har heller inte sovit en hel natt :P
Emmelie

2013-04-18 09:26:15
URL: http://www.lilith.se
michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

här drog vi också igång vid fem..det kommer bli en lååång regndag..

Svar: Ja fy! Så jäääkla uttråkad när man bara går hemma och jag kan verkligen inte komma på en enda aktivitet. Eller ja vi har försökt göra trolldeg och bygga lite duplo men barnen bara bråkar inne.. :(
Emmelie

2013-04-18 10:06:02
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Anna

Jag tänkte precis föreslå trolldeg, men det har ni redan gjort. Håller med om att det är svårt att göra samma aktivitet med båda barnen. Skönast är det här hemma när Malva leker med sina dockor och Felix vill leka med sina bollar eller bilar. Men det är korta stunder i taget som det funkar. I såna lägen är ÖF guld värt!

Svar: Ja de blev både trolldeg och ÖF, men trolldeg ville ju Hugo äta och tyckte de va måttligt kul att dega med :P
Emmelie

2013-04-18 22:00:04
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0