Frisk luft och friskare barn.

Jag är så fullkomligt överlycklig över att solen väljer att visa sig, de ger så himla mycket mer energi att på morgonen komma upp till en blå himmel.
Våren gör liksom allt lite enklare, visst vi har fortfarande inte de där riktigt varma och goa graderna ännu för Hugo behöver fortfarande overall men snart så är den här på riktigt!
 
Vi har inga planer inför dagen, men jag hoppas att vi kan hitta några vänner att umgås med och gå till skogen eller någon lekplats för så länge vädret fortsätter så här så blir de frisk luft i mängder för hela familjen. Sedan vi har börjat kunna va ute lite mer så har sjukdomarna minskat, ja visst är de förkylda och hostiga men det räknas knappt. Efter denna vinter med magsjugor, feber, vattkoppor osv så är tacksamma för varje frisk stund.
 
Hugo älskar tågbanor på öppnaförskoaln och kom på att ett sånt har ju vi sedan Ebba var liten. Och vilken hit, de är de första han säger på morgonen. Där kan han sitta en liten stund utan att bli uttråkad och behöva min fulla uppmärksamhet - perfekt!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0