Grå och trött start.

Lördagen är här och det är grått och duggar utomhus. Idag är en av de dagar jag verkligen hade behövt solsken eftersom Hugo knappt sovit inatt, vaknat säkert en gång i timman. Jag är lite orolig eftersom han ramlade ner från soffan igår kväll innan läggdags, att han ska ha vaknat pga smärta någonstans men det kan ju lika väl bero på hans ögoninflamation, förkyldning och hosta.
 
Får göra mitt bästa av dagen, börjar med en förmiddagsträning på gymmet sedan får vi helt enkelt se hur mycket vi orkar. Bygga kojor, rita och andra inomhusaktiviteter blir det nog mycket av skulle jag tro. Jag kommer garanterat klättra på väggarna eftersom rastlösheten i mig går igång av att bara vara inne.
Nu ska här ordnas frukost och klunkas lite av en av lokas nyheter, för ni MÅSTE testa dom. Har druckit choklad och jordgubb och det smakar verkligen glass och chocklad - underbart!

Kommentarer
Synskadad fyrabarnsmamma

Godmorgon! eller mer godförmiddag :) kanske passar bättre alla vi som är småbarnsföräldrar... Ja, själv möttes jag av regn när jag här på morgonen gick ut med hunden Ville. Det är ju faktiskt inte så tokigt med regn för då försvinner den snön som fortfarande är kvar :) och i morgon ska det ju bli varmt. Jag förstår dig för jag är likadan blir rastlös av att sitta inne. Ha nu en bra dag trots vädret ;) Många kramar Carina

Svar: Vi har ingen snö kvar här :P Men de är grått, dimmigt och sisådär 1-2 grader varmt och lite regn på de - iskallt :P Nu ska här vilas medan lilleman sover! Ha en fin dag.
Emmelie

2013-04-13 10:06:07
URL: http://carinasnilssons.blogg.se
Rebecca

Absolut! :D

2013-04-13 13:44:36
michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

måste testa lemon pie smaken också!
hoppas ni får en fin söndag ♥

2013-04-14 11:32:14
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Anna

är de goda alltså? Märks det att jag är lite skeptisk? ;)

Svar: JA de är supergoda :) Fast verkar som om folk antingen älskar eller hatar dom !
Emmelie

2013-04-16 22:17:43
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0