Nytt till mamman.

 
Kolla vad jag har fått idag!
Min kära mormor tyckte jag var i behov av lite nya kläder, jag prioriterar nämligen aldrig mig själv utan barnen går såklart i första hand. När jeansen börjat gå sönder så tyckte hon att det var dags för något nytt och ingen är mer tacksam än jag. Glitternagelacket hittade Ebba och blev helt fäst vid så de fick följa med hem också.
 
Vi har haft 13,5 grader varmt idag, helt otroligt! Visst har det regnat lite tillochfrån men det är en underbar känsla att kunna slänga på sig regnjacka och hunterstövlarna igen efter denna långa vinter.
Nu ska jag sätta på tvn och skratta åt de Morgan och Ola-Conny på "En stark resa igen", haha fy bäst att ta fram kudden för fy tusan vad man skäms för dom imellanåt.
- Godnatt...

Kommentarer
Yohannas.se

Wow köpte hon dem och i rätt storlek o allt??!

Svar: Haha åh nej, jag var ju med och testade en miljon stycken innan jag äntligen hittade ett par på JC som dom dessutom sydde upp. Ska fan bara gå dit i fortsättningen för fy fan vilken service dom ger =)
Emmelie

2013-04-15 21:55:30
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Ja dem servar rätt bra om man inte vet vad man ska ha, håller med. Det var många år sen jag köpte jeans där däremot.. får göra det en dag när jag är i form igen. Härligt att du hittade några!!!

2013-04-16 12:44:43
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0