Tur jag har en räddare i nöden.

Innan fem slog Hugo upp sina ögon och tyckte att det var dags att kliva upp, det tyckte INTE jag vill jag påpeka.
Men gissa vem som vann? Låg kvar i sängen till sex och försökte slumra så gott de gick med klättrande 1,5åring över sig och sedan gav jag upp.
Sitter just nu och väntar räddning från min pappa, världens största spindel har satt sig på min vägg i badrummet och jag vägrar kliva in där förens någon har kommit och haft ihjäl den fort som bara den!  Så fram tills min räddare kommit så är allt på paus här hemma eftersom jag inte har tillgång till badrummet.
 
Annars kör vi på hederlig fredag här hemma, dvs antagligen ett besök på öppnaförskolan medan Ebba är iväg och sedan tar vi oss nog in till stan och lekrummet för lite pyssel, hoppas på en mysig dag för fredagar tenderar att bli det.
 
Morgonmys!

Kommentarer
sofie

fy tusan för stora spindlar, jag är också helt livrädd för spindlar. tyvärr så älskar spindlarna vårt hus och brukar hänga på allting som är utanför vår dörr och ibland även inne. Hoppas ni får en bra fredag sen med pyssel och öppna förskolan!

Svar: Ja fy, jag har lärt mig hantera och kanske ta död på de som är lite mindre men när de är så stora då jäklar håller jag mig undan.
Emmelie

2013-04-19 11:46:51
URL: http://blomstertappan.blogg.se
michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

fina dom är. dina små ♥
låter som en väldigt trevlig fredag tycker jag :) hopaps den blev det också!

2013-04-19 16:50:24
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0