En söndag i skogen.

Vilken söndag vi haft...
 
Redan tidigt imorses så bestämde vi oss för att cykla iväg till skogen för att grilla korv och umgås om vädret blev som vi hoppats och lyckligtvist blev det så.
Packade med maten, fikan och satte sedan barnen och packningen i cykelkärran och började trampa uppåt. Vi fick med oss min systerdotter Nea och hennes pappa, haha extra roligt eftersom Nea aldrig varit i skogen tidigare. Ungen ramlade på varenda rot och skrek nog en gång i kvarten minst, men efter ett par timmar så vande hon sig lite och tillsammans med Ebba satt dom uppe på ett litet berg och lekte med kottar och annat skoj.
Jag är lika nöjd med dagen som barnen , jag har visat hur man gör djur av kottar, vi har gått på djurjakt i skogen och hittat hallon att mumsa på.
Ett ställe jag helt klart kommer att besöka igen, även vintertid eftersom det finns en himla bra pulkabacke i närheten. Haha men tills dess får vi hoppas att Johan har fått körkort, för att cykla i den uppförsbacken i snö och is hade varit en omöjlighet.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Daniella

haha fast i skogen har hon ju varit.. dom är i skogen med dagis någon gång per månad.. men hon brukar inte tycka att det är jätte roligt just eftersom hon snubblar å slår sej helatiden :P

Svar: Skogen? Haha du menar dungen? :P
Emmelie

2013-08-05 17:10:26


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0