En sten föll.

Måndagsmorgonen har börjat och jag börjar känna stressen inför allt som ska hinnas med innan jag ska ta bussen mot skolan, borde egentligen inte alls sitta här och försöka knåpa ihop ett inlägg med andra ord.
Eftersom den där jobbiga känslan i kroppen fortfarande hägrar inom mig så ska det bli riktigt skönt att komma iväg till skolan och ha tankarna på något annat för ett par timmar.
 
Äntligen har det löst sig med dagistiderna, jag har haft så otroligt dåligt samvete över ett par långa dagar som det skulle bli en gång i veckan framöver.
Men jag har en underbar lillasyter som erbjudit sig att hämta hem dom runt två varje tisdag så det slipper vara kvar tills efter klockan fem, känns som en stor sten föll från mitt hjärta och jag är så otroligt tacksam för de i min familj som ställer upp så för oss!
 
Dags att stressa vidare, barnen ska vara på dagis om en timma och här sitter vi i pyamas ännu - Godmorgon!
 
 

Kommentarer
Mammatea

Skönt att det löst sig med de långa dagarna!

Svar: Ja helt fantastiskt, kan ha lite ångest över dagar de får gå till 15:30 med, men de r ju en vanlig tid för många barn ..
Emmelie

2013-08-26 06:42:56
URL: http://mammatea.se
michaela- mamma till tre 💗

åh vad skönt att din syster kunde ställa upp! förstår att det inte känns kul med så långa dagar. hoppas du får en bra dag och att skolan hjälper dig att få tankarna på annat ♥

Svar: Ja det känns helt underbart. Detta innebär ju att de blir hämtade 14 istället för 17!
Emmelie

2013-08-26 07:38:41
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0