Glittrande skog gav egentid-

Pippi Långstrump rullar för fulla muggar här hemma, en av de få filmer som Hugo faktiskt kan be om att få kika på några minuter lite då och då. Han gjorde dessutom morgon vid strax efter fem och jag låg demostrativt kvar i sängen tills klockan slagit sex. Innan sex är faktiskt aldrig riktigt okej att kliva upp!
 
Försökte posta ett inlägg via mobilen igår men märker att det inte kommit upp, surt!
Vi gav oss iallafall ut på en härlig tur i skogen jag och Ebba tillsammans med mamma och lillasyster och självklart att hundarna var med. Det var helt fantastiskt att komma ut i tysta skogen efter en intensiv dag med inskolning och kaos väder i form av hällregn, flera timmars åska och hagel så marken blivit alldeles vit.
På kvällen sken faktiskt solen lite och det gjorde att det nästan glittrade i skogen eftersom det var så blött. Ebba fick välförtjänt egentid, hundarna fick springa lösa och mamman fick med sig kantareller så det räcker till en lunchmacka idag - perfekt!
 
Idag väntar ännu en dag av inskolning och tanken är att jag för första gången ska lämna förskolan och att pedagogen ska försöka få Hugo att sova där (jag är inte hoppfull). Förhoppningsvis går det super, så kan jag springa iväg och träna lite på gymmet som ligger alldeles intill nästan.
 
Nu mera kaffe - Godmorgon.
 
 
Idag håller vi tummarna på bättre väder, vill gärna kunna gå utanför dörren utan att halvt drunkna.
 

Kommentarer
ERIKA ENROTH

Nu tycker jag dock det är väldigt gött med regn. Varit för varmt ett tag å så behövs det som tur är =) Men kan ju gärna regna på nätterna å va fint på dagen=)

Svar: Nej fyyyy! Nu var de ett par veckor sedan vi var på stranden och jag saknar de som bara den !:(
Emmelie

2013-08-14 13:07:43
URL: http://erikaenroth.com/
ERIKA ENROTH

jaså? här har d bara regnat ett par dagar. Annars strålande.

Svar: Hela Juli har vart underbar, men augusti har det regnat :(
Emmelie

2013-08-14 21:53:22
URL: http://erikaenroth.com/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0