Jag kommer ha möjligheten att uppfylla mina drömmar.

Godmorgon fredag.
Den där riktiga fredagskänslan känns lite starkare nu när jag haft inskolningstider att passa varje dag under veckan som varit. Det är en härlig känsla när man väl är inne i arbete/studier, och känna de där typiska lugnet efter sista dagens slut, det ser jag fram emot.
 
På tal om studier, det känns nervöst. Att komma helt ny i en klass som hängt ihop ett tag, att inte känna någon, men jag hoppas och tror att jag kommer finna min plats där och att det kommer finnas några likasinnade.
Ett år kvar för att få alla behörigheter för att senare ha alla möjligheter att söka till högskola! Jag vet inte säkert om det blir så men nu har jag alla möjligheter att göra det om jag vill.
Jag har en dröm om att bli barnmorska, att vara med och se mirakel varje dag.
En annan dröm är att arbeta som socionom, att hjälpa människor som går igenom liknande saker som jag själv gjort, att kunna förstå människan som sitter framför mig.
Nåväl , vi får se vad framtiden har att erbjuda..
 
Innan skolan drar igång så måste ju det funka med Hugo på dagis, så fortsätter inskolningen även idag och ser om jag kan lämna hans sida.
 
Kanske ett framtida yrke? (När Hugo kom till världen)
 

Kommentarer
Michan

Förstår precis vad du menar med ny klass, :(
Hoppas det går bra.

Sv: ingen annan blev sjuk, jag börjar tro att hans medicin kanske gör att han är känslig för stark mat, han åt massa pepparkakor och olver, vet inte om det kan va nåt sånt !?

2013-08-09 08:53:35
URL: http://michaela-michan.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0