Knappast hälsosamt.

Helgen är nästan över och jag sitter nyduschad i soffan och tänkte passa på att titta på en film som jag hyrde i fredags. Tända lite ljus, lägga ifrån mig telefonen och bara vara.
Seriöst jag använder min iphone allt för ofta, jag menar man behöver faktiskt egentligen inte kolla på film, vara inne på facebook, instagram och smsa samtidigt. Jag måste helt klart bli bättre på att lägga ifrån mig den för jag är övertygad om att det skapar större inre stress än vad man faktiskt kan tro.
 
Skogspromenaden blev av men vi fann inte en enda kantarell. Gick och gick och insåg tillslut att vi nog inte riktigt hade koll på vägen tillbaka (eller ja jag visste hela tiden att mitt lokalsinne var kasst men min kompis påstod sig hela tiden ha koll på vart vi befann oss) Efter en jäkla promenad mitt ute i skogen har vi en himla tur när vi möter en gammal farbror som gått i de  skogarna i 30 år och han kan visa oss vägen tillbaka till grusvägen. Annars tvivlar jag på att vi hade varit tillbaka ännu alltså, livsfarligt ju :)
 
Resten av eftermiddagen spenderades här med våra vänner och deras barn, herregud så småttingarna bråkar alltså! Det skiljer fem månader på Wilma och Hugo och nu när han börjat växa ikapp så är det inte mycket de två kommer överens om alltså, haha söta är dom iallafall och tur är väl det <3
 
Sketna barn är glada barn - right? :)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0