Nedräkning!

Måndag och den riktiga veckan börjar på allvar!
På onsdag är det dags, efter nästan två år är det dags att återgå till studierna.
De enda som oroar mig är egntligen Hugo, han är inte klar med inskolningen egentligen. I två veckor har jag vart standby och två gånger har han vart där 2-3 timmar. Problemet är att han inte låter sig tröstas av fröknarna och att han hela tiden går och frågar erfter mig och blir ledsen. Jag förstår att det är normalt att sakna mig som bara på den, jag önskar bara att han kunde känna sådan trygghet så att han blev tröstad och kunde lugna ner sig.
Så två dagar till är vad han har på sig, på onsdag måste jag vara i skolan och då måste han vara på dagis betydligt fler timmar än vad han varit tidigare.
 
Håll tummarna, nu laddar vi magen med frukost och sedan försöker vi underhålla oss på bästa vis innan det blir dags att ge sig iväg vid nio tiden - Godmorgon!
 
 

Kommentarer
eva

Haha, du o dina äggmackor!!
O jag blir lika sugenvarje gång ;)

Hoppas de går bra med Hugo ❤

Svar: Haha, äggmacka är ett måste varje morgon ;)
Emmelie

2013-08-19 13:03:19
URL: http://Mammabohman.blogg.se
Anna

Håller tummarna för att det släpper för Hugo! Är det gymnasiet du ska läsa klart? Hur ser dina dagar ut? Finns det chans att du kan hämta honom tidigare i början så han får vänja sig?

Svar: Japp jag ska läsa upp de sista från gymnasiet, B-kurserna kvar. Nej jag måste vara på plats, extra viktigt i början. Men Johan ska se om han kan ta ledigt tre dagar nästa vecka och då har vi honom kortare tid för att han ska få chansen att vänja sig, men tyvrärr är de helt kört med ledighet denna veckan när vi skulle behövt de som mest :(
Emmelie

2013-08-19 22:00:16
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0