Nostalgi.

 
Igår i rensningen så slängdes en hel massa, mycket ska skänkas och en liten del även försöka säljas, men när jag kom till mina gamla ponnyhästar så blev jag nostalgisk och vägrade kasta dom. Istället tog jag upp dom till Ebba och hon verkar uppskatta dom ganska mycket, jag hoppas dom kan ge henne samma lycka som de gav mig som liten. Känns lite speciellt att se min egna dotter (och son) leka med saker från när man var liten.
 
Idag lovades sommarvärme och vi har planerat en eftermiddag på stranden, dock är himlen grå och ingen sol så långt ögat kan nå. Vi satsar alltså på att städa och handla lite här under förmiddagen och hoppas på solsken och bad efter lunch - Godmorgon föressten <3
 

Kommentarer
michaela ♥

åh. underbart att kunna ge sina barn av sina egna gamla leksaker. vi har dock väldigt lite sparat..(förlåter aldrig min mamma för att hon gjort sig av med allt haha). men man kanske skulle köpa hem lite nya hästar. det är ju en förträfflig leksak!


kram på dig!

Svar: Ja de var himla skoj att se dom komma till använding igen. du får se till att spara desto mer från dina älsklingar tills dom blir stora då med andra ord <3
Emmelie

2013-08-02 08:12:07
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Linda :)

Vad roligt när det kommer till användning igen och att man själv haft det :-)

Svar: Ja eller hur, himla skoj faktiskt =)
Emmelie

2013-08-02 12:58:45
URL: http://lindaemanuelsson.blogg.se
LINNÉA- MAMMA TILL EBBA & BEBIS I MAGEN♥

Dom är hur goda som helst bären det är faktiskt norrbottens landskapsblomma så dom kanske inte finns överallt :):)

Här hemma spöregnar det så vi pysslar på inne idag :) KRAM

2013-08-02 13:07:38
URL: http://linneagranstrom.vimedbarn.se
sofie

Vi hittade våra (jag och min systrars) ponnyhästar i mina föräldrars källare med alla dess tillbehör och oj så kul det var att titta på allt tyckte både olivia och vi! Vi blev hur nostalgiska som helst!

2013-08-03 22:38:29
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0