Nya rutiner ska skapas.

Och så har tisdagaen startat och därmed veckans längsta dag för min del, jag kommer inte vara hemma förens efter fem i eftermiddag och det känns helt galet att jag kommer vara ifrån barnen så länge, tur att Johan hämtar tidigt ett par dagar framöver nu.
Ja man ska helt plötsligt ordna sig alldeles nya rutiner som ska fungera för hela familjen, igår var första riktiga dagen och den gick riktigt bra men även riktigt fort!
Jag lyckades hinna med en promenad på håltimman runt en sjö som ligger jämte skolan, därmed var dagens motion avklarad, hem och vände och vidare mot lekplatsen för att leka lite med mina små hjärtan i sensommarvärmen, hem igen och lägga barn och sätta sig och göra sin första svenskauppgift. Men en sak blev lidande igår, hemmet! Tvättberg och disk finns det gott om, så jag ska nog skriva en lista till min sambo vad han kan få underhålla sig med nu när han är på hemmaplan lite ;)
 
Godmorgon, idag är det riktigt höstigt utanför dörren med dagg och endast sex grader varmt - Får nog bli premiär för havregrynsgröten idag igen.
 
Två efterlänktade hjärtan på lekplatsen igår:
 
 

Kommentarer
Sandra

Spännande med nya rutiner, antar det blir ett helt annat jobb med så många som det behöver passa för. Vilka underbara härliga bilder.

Svar på din kommentar:

Okej! Vad roligt att du också köpt de böckerna. Då har man inte valt helt tokigt om fler tänker likadant. Jag läste några sidor av "En man som heter Ove", ett kapitel är ungefär lagom av hans ton, kan jag tycka. Har du läst hans blogg? Den är ibland ganska rolig; http://fredrik.cafe.se/

Ha en fin "lång" dag!

Svar: Ja jag hade lite samma uppfattning av boken faktiskt, läser den bara för att jag känner mig lite tvingad att läsa ut den när jag påbörjat den :P Har inte läst bloggen, ska in o kika =) Har du läst serien om Hungerspelen? SÅ himla bra! (och då är det ändp inte alls den typ av böcker som jag brukar läsa) Tipsar =)
Emmelie

2013-08-27 11:37:47
URL: http://libelli.se/
sofie

Jag börjar jobba i januari och har redan sådan ångest just för hur man ska hinna med allt, framförallt vårt hem. Det kommer ju verkligen bli lidande. Men men alla andra lyckas ju få det att gå ihop, så då borde väll vi också lyckas! Skönt ändå kan jag tänka mig att vara igång nu med studier och dagis och allt? Går det bättre på dagis nu?

Svar: Vi går små , små framsteg på dagis. Han är fortfarande ganska ledsen men går och avleda på ett annat vis än tidigare, så det känns som om vi är på rätt väg =)
Emmelie

2013-08-27 11:51:32
URL: http://blomstertappan.blogg.se
michaela- mamma till tre 💗

vilka underbara bilder på sötnosarna! ♥
vad var det i Alingsås nu igen, till helgen? vi tänkte ju komma :) men såg nu att det ska regna, men det kanske kan gå ändå?

Svar: Jo jag läste att det antagligen skulle regna :( men jag tänker att jag kommer i vilket fall som helst försöka gå en liten stund iaf =)
Emmelie

2013-08-27 19:13:36
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0