Tårar i mängder.

Den här inskolningen alltså, det går verkligen inte alls så som man hoppats.
Redan när vi närmar oss dagis så börjar Hugo gallskrika och jag fick lämna honom helt hysterisk ensam kvar.
Han hade hållt på så tillochfrån i de tre timmarna han var där, och gått och hämtat sina skor och ställt sig vid dörren och ropat på mig.
Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat att lämna honom när man vet att han inte låter sig tröstas och skriker mestadels av tiden. Jag önska så innerligt att skolan inte började riktigt ännu och att vi hade lite tid till på oss med honom.
 
Eftermiddagen blev fin iallafall, efter lite lunch så stekte vi på lite pannkakor och drog tillsammans med en kompis och hennes dotter till fårhagen. De två bästa vännerna fick äntligen chansen att leka tillsammans efter alldeles för långt uppehåll.
Nu fortsätter vi kvällen i soffan framför premiären av Idol <3
 
 

Kommentarer
sofie

fy så jobbigt att inskolningen inte går så lätt. Det är en sak när de gråter precis när man lämnar dem och man sen vet att det går över, men jag förstår att det måste vara tufft när man inte riktigt vill tröstas eller kommer till ro på dagis. Hoppas det vänder för er!

2013-08-19 21:23:06
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Madde

Ursäkta men vilken förskola är det? Vad är det för pedagoger som ens låter honom gå och hämta skorna? Som inte uppmuntrar honom till lek och aktiviteter? Äh det släpper nog snart, en del barn behöver gråta lite, han lär sig tids nog att du kommer tillbaka. Prata med pedagogerna, säg hur du känner...

Svar: Är himla nöjd med förskolan, Ebba går där innan. Jo de försöker avleda honom men han låter sig liksom inte "luras" så lätt. Ja de släpper, men de känns så överjävligt att lämna när han inte riktigt är redo :(
Emmelie

2013-08-19 22:13:18
michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

ajaja vad det gör ont i mitt mammahjärta när jag laser detta. hatar att man måste göra såhär mot sitt barn! först jobbar man stenhårt på anknytningen och på att barnet ska bli tryggt och sen ska man helt plötsligt skita i alla regler och lämna sitt gråtande barn när det inte vill något annant än att vara hos sin mamma. jag vet preciiis hur det är. och det suger! hoppas verkligen att det snart går bra för lilla hugo och att han kan hitta lite trygghet i sina pedagoger! kraaam på er!

Svar: Ja de känns skit, men han kommer in i det tids nog och det vet jag. Önska bara att jag hade tiden och skynda långsamt <3
Emmelie

2013-08-20 07:55:43
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0