Torsdag.

Godmorgon.
 
 Det är mörkt, regnar och allt man göra är att krypa ner i soffan med filtar och tända ljus. Jag vill klä mig i stickade kläder och känner mig en dag som denna redo för hösten.
Men innerst inne håller jag tummarna stenhårt att sista stranddagen för i år inte är gjord ännu, ge mig ett par dagar till av sommarvärme!
 
Igår kväll kom syrran hit och vi fortsatte rensa i förrådet, nu har vi bara ett enstaka par lådor kvar innan vi kan räkna oss som klara. Mängder av saker har slängts, skänkts bort och en hel massa ska försöka säljas. Barnkläder i mängder som knappt ser använda ut liksom.
Idag väntar en förmiddag på förskolan mellan 9-12 och tanken är väl att jag ska kunna smyga ifrån en stund, men vi får se om lilleman är redo helt enkelt.
 
Får fortsätta här hemma, med tanke på vädret så kör vi nog havregrynsgröt tilll frukost - Godmorgon till er alla.
 
 
 
 

Kommentarer
Michan

Man hoppas ju att nån vill köpa kläderna när dom är så fina, jag har försökt sälja lite en del har dom knappt använt innan dom vuxit ur, men folk är lite snåla när det gäller begagnade kläder och sälja en tröja som kostat 199kr och är använd 5 ggr för en 10 tycker inte jag är okej.

Svar: Ja eller hur! Helt sjukt att folk blir så snåla. Klart man inte vill ge bort sakerna, om man vill ha 20 kr för en jättefin body som ser helt ny ut så tycker inte jag det är mycket. Men tyvärr betalar folk inte de :/
Emmelie

2013-08-08 15:50:44
URL: http://michaela-michan.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0