24 mars.

Söndagsmorgon och strålande sol, termometern visar dock -12 grader men förhoppningsvis blir det skönare framåt dagen så vi kan tillbringa eftermiddagen utomhus med vänner.
Igår var det riktigt skönt ute och vi passade på att tvätta bilen och vara ute på gården och leka lite granna. Längtar verkiligen tills Johan har sitt körkort så vi faktiskt kan använda bilen också! Utflykter och sådant blir ju så mycket lättare, men att sätta sig på tåg och passa tider blir både dyrare och jobbigare för en hel familj. Ska puscha på honom och hoppas han får kortet till sommaren!
 
Jag hoppas kunna hinna städa undan här hemma i ett rasande tempo denna morgon och även komma till de där förbannade gymmet som jag inte besökt på två veckor, missar man några dagar med träningen så kan man lätt missa veckor för de blir svårare och svårare för varje dag att gå tillbaka.
Lekdate med kompisar i eftermiddag - det här blir en bra dag!
 
Och kul att kolla på statestiken denna morgon som visar att det går uppåt! Välkomna! Hoppas ni väljer att följa mig på bloglovin och även komenterar lite då och då :)
 

Kommentarer
michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

ååh. jag vill också gymma! men med den feta mammapengen så kanske det inte är ett gymkort som ligger högst upp på prioriteringslistan haha. lite dumt, man borde investera i sin egen hälsa förstås!

Svar: Ja vi har de inte fett heller vill jag lova. Men detta är de enda jag lägger på mig själv så jag tänker ha kvar gymkortet även om att dra in på det skulle innebära ett lyft i kassan =)
Emmelie

2013-03-24 14:32:57
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Shopaholic ♥ Livet som nybliven mamma till tre!

Nä vad mycket snö ni blivit av med, skönt!
Här är det fortfarande helt vitt :/ Längtar efter våren!

Svar: Ja de är himla skönt! Synd bara vi har kallt fortfarande men snaaart hoppas vi på vår!
Emmelie

2013-03-24 14:55:17
URL: http://majbebis08.blogg.se
Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Hihi så skönt! Jag brukar ha svårt att somna förrän strax innan eller runt 11, så 9-10 är bra jobbat här :D

2013-03-24 19:27:46
URL: http://madeleines.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0