Extra pengar hade suttit fint.

Godmorgon.
 
Inte lika pigg morsa idag inte, grått ute och en son som hållt igång mycket under natten. Han sover visserligen bättre än innan men en bra natt vaknar han ändå 3-4 gånger.
Morgonbestyren är i full gång, Ebba har gjort egen tvål med sin farmor och jag har hunnit med att ta en dusch.
Sitter just nu och undrar hur tusan jag ska kunna få ett extrajobb framöver, att ha vårdnadsbidrag innebär väldigt lite pengar och det går precis runt. Dagis blir det inte förens i augusti för Hugo, så fram tills dess behövs ett jobb då jag kan hoppa in helger eller kvällar för att dryga ut kassan.
 
Nu glömmer vi pengar-bekymmer och kickar igång dagen med ännu mer kaffe!
 
 
Tips på hur man kan tjäna lite extrapengar?

Kommentarer
Anonym

Hej! säjer bara fina Mimmi!

2013-03-02 09:22:02
michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

ja fy sjutton så tråkigt det är när plånboken ekar. själv hade jag glömt hur fattigt det var att vara mammaledig haha ;)

2013-03-02 16:55:37
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
sofie

ja här vänds det också på varje krona för att få det att gå runt, ja köper nästan allt på loppis eller secondhand på så sätt sparar ja in lite pengar iallafall! Jag vet att man kan göra typ undersökningar på nätet där man kan tjäna extra pengar, men det rör sig bara om mellan 10-100 kr/underökning! Men annars är det väll att söka sig till olika affärer kanske?!

Svar: Ja man får nog kolla på de, så tråkigt att ha det så.Skulle behöva ett extra jobb. Funkar ju inte riktigt nu när jag är hemma med Hugo bara..
Emmelie

2013-03-02 22:17:25
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Emma

Varför inte vikarie inom handikappsomsorgen? Ring socialtjänsten k& fråga efter en enhetschef inom handikappsomsorgen! När jag jobbar ett dygn, lör-sönd. Får jag ut 3000 kr, då är det sovande jour på natten, som personlig assistent!

Svar: Ja de hade ju vart perfekt och de har jag jobbat med innan, men Johan kan inte ha bägge barnen själva under natten då bägge bråkar med sömnen.
Emmelie

2013-03-08 22:54:43


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0