17/5 - Hugos 18 månaders dag!

 
Alltså denna lilla goa unge är min, helt makalöst!
Bvc besöket visade att han var 83cm lång och 12kg nästan precis, folk som säger att han är så stor måste gämföra med minisar eftersom han låg precis på medelkurvorna.
Ett gäng tester för att se vad han klarade, han var inte sammarbetsvillig. För varför bygga med klossar, peka ut kroppsdelar osv när det finns bilar i rummet? ;)
Han fick väl godkänt iallafall och nästa kontroll är inte förens om ett helt år.
Ett stycke spruta i höger låret som självklart gjorde honom ledsen, men efter att sköterskan blåst lite såpbubblor så vart de snabbt glömt igen, nu återstår och se om han blir dålig av det om en vecka eller så.
 
Dags för lets dance och fredagsmys, för även om man kör relativt hälsosamt så vill jag ha fredagar till att gotta mig lite extra.
Ha en fin start på helgen kära du...

Kommentarer
Martina - gravid med lillebror

Ha en underbar fredag ni med!

Åh, tack snälla! Ja, jag längtar tills han är ute, men ändå så njuter jag av den sista tiden med han Inne i magen och att ge Ella så mycket tid det bara går nu. Vet att det kommer att bli tuffare sedan, men det där kommer man in i eftersom. Mycket man får ta på känn, och Ella kommer vara så stolt när hon får hjälpa till :)

Svar: Klart man kommer in i de, de tar ett par veckor sedan vet man inte hur de var med bara ett barn =)
Emmelie

2013-05-17 20:21:24
URL: http://maella.blogg.se
christina

Hugo Hugo Hugo kan man lösa så vi kan få denna bilden på honom

2013-05-17 20:34:11
Yohannas.se

Åhhh men folk glömmer perspektiv, antingen är dem "stora" eller "tunna" eller nåt annat.. Låter som han är alldeles lagom ju :) :)

2013-05-18 10:52:38
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0