Bit ihop eller bryt ihop?

Jag förstår att ni måste vara helt slut på att läsa om denna eviga sjukstuga, men nu har vi vart på vårdcentralen igen. Hugos höstblåsor har ju nästan försvunnit men han har ändå haft hög feber i två dagar, gissa vad domen blev? Öroninflamation OCH halsfluss! Kan tycka att de var lite underligt att läkaren inte ens tog ett halsprov utan bara tog för givet att så var fallet genom att kika men men jag får helt enkelt lita på läkarens omdömme och börja behandla med kåvepenin. Dessutom fick han ju hemskt med utslag sist han fick pencillin, men läkaren tyckte ändå vi skulle testa ännu en gång med denna sorten innan vi kunde vara säkra på att det var en reaktion från pencillinet han hade fått och inget virus i samband med kuren.
 
Så ja, aningens mer trött än gårdagen sitter jag nu i soffan och känner mig besegrad av alla sjukdommar.
Bit ihop eller bryt ihop heter ju det, just nu känner jag för att göra de senaste alternativet, men inte en chans, nu blickar vi framåt istället!
 
I brist på annat, mycket dötid här hemma nu.

Kommentarer
tess

Så jobbigtnär sjukstugan bara går runt! usch :/

Svar: Ja verkligen, vi har haft väldigt mycket nu alltså. Vågar inte ens tänka hur de blir när lilleman börjar dagis efter sommaren.
Emmelie

2013-05-30 15:43:36
URL: http://www.nattstad.se/Pregzilla
sofie

nejmen stackras er, ni har ju varit hur mycket sjuka som helst på senaste tiden! Hoppas Hugo mår bättre idag iallafall!

2013-06-03 11:55:24
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0