Ett sätt att förhoppningsvis spara pengar.

Vet ni vad jag har gjort?
Jag har försökt samla vuxenpoäng genom att sätta mig ner och planerat vad vi ska äta en vecka framöver och gjort en matsedel. Jag hoppas att detta ska minska kostnaden och det ska bli skönt att slippa fundera på vad tusan man ska laga för något varje dag. Idag slog vi på och gjorde lasange, min vegitariska med squash istället för lasangeplattor för att det skulle bli nyttigare, men hur noga jag än följer receptet så är denna maträtt något jag aldrig riktigt får till!
 
Sitter nu nöjd och rosig om kinderna efter att ha tagit en kvällspromenad på sex kilometer, Chezter sover gott han med efter rundan och stackars Tilda måste fortfarande ta det lugnt så hon blev kvar hemma och missade denna härliga skogspromenad i solskenet.
Imorgon har det lovats ännu varmare än idag, underbart!
 
 
Vegitarisk lasange med squash.

Kommentarer
Anna

Jag har försökt att få till en veckomatsedel 1000 gånger. Enstaka gånger går bra, men jag lyckas aldrig få in någon rutin på det hela. Tyvärr :( Hoppas du lyckas bättre!

Svar: Jag hoppas att klara detta, hade vart så skönt att bara veta va tusan man ska laga för mat liksom. Så vi får hoppas jag är strikt och att de märks på matkontot också.
Emmelie

2013-05-06 20:54:53
URL: http://annasviktiga.blogspot.se
Anna

Det finns en app, jag tror att den heter Vardagsmaten, där du får förslag på en veckomatsedel. Gillar man inte någon av rätterna ber man bara appen att slumpa fram en annan rätt!

2013-05-09 23:45:40
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0