Fredag.

Fredag redan, helt otroligt vad veckorna bokstavligttalat springer iväg.
Igår på kvällen så var jag och fyra andra ute och sprang tillsammans runt en sjö, jag är faktiskt förvånad att jag klarade nästan hela rundan på 6km! Tror att de berodde mycket på att jag hade folk framför mig hela tiden och jag ville inte stanna och se dom springa utom synhåll, tävlingsmänniska är man ;)
 
Natten har faktiskt gått ganska bra, Hugo han har sovit helt okej med kortare uppvak och jag har sluppit ge honom febernedsättande under natten. Jag avvaktar lite med pencillinet de skrev ut, jag vill verkligen inte ge i onödan och det känns som om dom inte undersökte honom ordentligt. Blir han sämre med feber igen så är det ju bara att börja ge honom dosen som jag hämtat ut.
Igår eftermiddag så bakade vi årets första paj här hemma, egenplockade rabarber från mammas kolonilott och lite färska jordgubbar. Ebba var nöjd över att få hjälpa till, jag gillar och baka sådant som går lätt och fort!
Blev en liten smakbit för mig med innan löpningen, förhoppningsvis så förbränndes de mesta;)
 

Kommentarer
s

Hu orkar du människa?????

Svar: Haha! Jag måste ju försöka hålla igång, blir otroligt rastlös av att göra ingenting.
Emmelie

2013-05-31 07:58:11
michaela ♥

bra jobbat! jag är precis tvärtom..presterar som bäst när jag får göra det själv. blir så stressad av att spinga med andra haha ;)

2013-05-31 09:13:30
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0