Hemskt avslut på dagen.

Eftermiddagen som var så bra, avslutades på hemskt sätt.
Vi gick direkt till stan efter dagis och pysslade lite i lekrummet och tog en fika och avslutade sedan dagen med släkten i museéparken och njöt av vårsolen.
Väl hemma igen så öppnar jag dörren och Tilda (min äldsta papillon) skriker av smärta. Tar ut henne och förstår direkt att hon har ont i magen eftersom den är alldeles spänd och hon piper om jag rör vid den.
Så samtal till djursjukhuset som kopplar vidare mig till jourhavande vetrinär som sedan säger till mig att komma in direkt.
Fick lämna kvar min fyrbenta vän över natten och det känns verkligen i hjärtat vill jag lova. Väntar på samtal från vetrinären som kanske är lite klokare efter de har tagit prover på henne.
Tilda är så himla nervös av sig och bara tanken på att hon ska ligga i en bur med dropp och smärtlindring inatt får mig nästan att börja gråta.
Älskade Tilda, bli frisk!!
 

Kommentarer
maria eek

Stackars liten hoppas allt går bra!

Svar: Proverna visar bra resultat, så vi hoppas hon får komma hem imorgon!
Emmelie

2013-05-03 20:04:31
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
michaela ♥

stackars liten! hoppas hon på något vis känner att det är för hennes egen skull♥ håller tummarna för att ni får hem en frisk och kry vovve snarast!

Svar: Ska bli underbart att få hem henne! Sent igår ringde dom och alla prover var bra, så med största sannolikhet var det bara en rejäl förstoppning. Så idag får hon kanske komma hem efter att ha legat med dropp osv inatt !
Emmelie

2013-05-03 21:51:40
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0