Lördags-funderingar.

Tror ni min kära son bjöd på en sovmorgon bara för att det råkar vara helg? Icke, klockan fem slog han upp sina blå och vägrade somna om. Jag fortsätter att tycka att innan sex är det natten, jag misstänker dock att han inte håller med.
Så nu när klockan är runt halvsju så sitter vi i soffan framför barnkanalen och väntar på att äggen ska koka färdigt så vi kan äta lite frukost.
Sitter i valet och kvalet om vi kanske ska söka en lägenhet, det är en fyra med egen ingång och uteplats. Två våningar och nästan 90 kvadrat och närmare huskänsla än så kommer man ju inte. Vi vill ju egentligen bo i  eget hus, men vi kommer inte ha råd att köpa hus på många år och eftersom min hyresvärd inte prioriterar att ordna allt som behövs med detta hus så börjar jag tröttna.
Problemet är att nu bor vi så centralt! Fem minuter till affär, stan, stranden, dagis och allt! Skulle vi flytta skulle det innebära några km in till staden och dagis. Får söka och se, skulle vi bli erbjuden visning så kan man ju uttala sig mer sedan och ha möjligheten att tacka nej.
 
Antar att jag inte är den enda i Sverige att njuta av våren? Även fast vi har haft det lite grått och regnigt det senaste så har vi ändå haft nästan 15 grader varmt. Så himla skönt! Ljusa och varmare kvällar vilket ger tillgång till mer utevistelse och nu har dessutom blommorna börjat komma upp och Ebba är överlycklig!
 

Kommentarer
Hanna Karlsson

Jag älskar att det är så skönt väder!

Svar: Jag med! Men vart är solen? Hos er? :)
Emmelie

2013-05-11 07:48:02
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Pillan

Kan inte din sambo gå upp med barnen nån gång, typ varje lördag eller söndag?:)

Svar: Jo så borde de vara, men så är de verkligen inte :/
Emmelie

2013-05-11 09:54:32
URL: http://goshimoshi.blogg.se
MammaLola

åh låter som att ni ska satsa på den där lägenheten!

2013-05-12 20:48:37


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0