Sjukling.

Fredagkväll och snart Lets Dance som gäller, börjar bli spännande nu. Vad tusan ska jag göra på kommande fredagar när pogrammet är slut? Jag måste nog faktiskt säga att jag håller på han den unga killen Oscar, även om jag kan tycka att han haft lite fördelar från första början.
Kan säga att dagen inte gått i nyttighetens tecken, nej det har slarvats som bara den med pizza, pasta och nu snart fredagsmys.
 
Hugo har vart extremt gnällig hela dagen, inget har varit bra. Märkte nu under eftermiddagen att han hade feber och blev orolig vi blivit sjuka igen. Tills jag började räkna att det var en vecka sedan vi tog 18 månaders vaccinet och ca 1 vecka efter kunde man vänta sig reaktionen om det skulle bli någon. Stackarn har även fått mässlingliknande utslag över hela rumpan och det tycks störa honom som bara den då han skriker "aj aj aj"
Inte lätt att vara liten och inte må bra, men tacksam över att det "bara" är vaccinet som spökar iallafall.
Nu Lets dance!
 

Kommentarer
sofie

Stackars lilla Hugo, men skönt som sagt att det "bara" är vaccinet som spökar. Här har det också ätits pizza, eller pepe so olivia säger, men vi körde på en ännu mer onyttig variant och köpte färdiga! Hoppas Hugo mår lite bättre imorgon! kram

Svar: Är nog inte bara vaccinet fick vi reda idag :/
Emmelie

2013-05-24 22:35:39
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Anonym

Gott med pizza. Trist med feber. Låter ju som vaccinet om han fått utslag också. Hoppas det går över snabbt.

2013-05-24 23:00:50
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Var jag som skrev ;-)

2013-05-24 23:01:19
URL: http://lottizdays.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0