Sjukstugan fortsätter.

Oj, oj, oj sjukdomarna fortsätter!
Idag vaknade Hugo med 39 graders feber, jag som trodde de var på bättringsvägen? Med lite ipren i kroppen så är han iallafall feberfri och vi hoppas att det inte är någon ny sjukdom på ingång.
Så istället för att göra alla måsten så tar jag och lägger mig och läser lite medan han sover och Ebba är på daigs, skönt men kan ändå känna stressen över allt man borde fått gjort.
 
Idag är det dags för lägenhetsvisning! En lägenhet med radhuskänsla, fyra rum och kök, egen ingång och uteplats och två våningar. Närmare hus än så kommer man nog inte om man inte vill köpa.  Måste komma ifrån detta hus med allt mögel så jag hoppas verkligen mina bostadspoäng räcker för att eventuellt kunna ha möjlighet att få den. Ska bli spännande och se hur den ser ut, så håll tummarna!
 
 
 
 

Kommentarer
Trees, mamma i London

Låter precis som ett hus :D ser också helt perfekt ut! Lycka till!!

Svar: Tack, håll tummarna hårt =)
Emmelie

2013-05-29 12:41:39
URL: http://mangofisk.blogg.se/
stin

Hejsan Mimmi! Hoppas ni får lägenheten, tror verkligen de skulle va bra för er.Dina barn som verkligen är ute barn, får bra mat och all kärlek, borde inte va så krassliga, så du ska veta att jag tänker på er!!!!!! Jag har en kännsla i min kropp att allt skit kan bero på mögel! Snälla DU! hör av dej till mej när du vet!!!!!

2013-05-29 15:51:10


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0