Det är svårt att få tid.

Hur finner ni andra mammor tiden till träningen?
På riktigt jag har ingen aning om när jag faktiskt ska ha tid att komma iväg och utnyttja mitt gymkort.
När barnen väl somnat om kvällarna så är det i de allra flesta fallen skolböckerna som åker fram, och att komma iväg efter plugget är nästintill en omöjlighet eftersom de numera är långt att ta sig till andra sidan stan för att träna och jag skulle inte komma hem förens sena kvällar.
Alternativet är att byta gym eller att köra hemmaträning, men steget att komma igång igen känns så stort och jobbigt!
Jag har med all säkerhet gått upp ett par kilo sedan i sommras, hur mycket vet jag inte eftersom jag vägrar ställa mig på vågen och få den ångesten.
Jag behöver en träningskompis och en spark i arslet för att komma igång helt enkelt!
 
Dags att börja med hälsotänket igen, men jag behöver erat stöd och pepp!
 

Kommentarer
Yohannas.se

Läget på gymet avgör verkligen frekvensen på träningen, det har vi verkligen fått inse! Att sitta och ta sig en lång sträcka för att träna är ju helt knasigt - då kan man lika gärna ge sig ut på promenad, köra lite stepup mot en bänk, och göra lite övningar när man kommer hem. Finns ju skitbra appar att testa som variation, och inga ursäkter, finns träning från fem till sextio minuter i alla möjliga former! Har du testat det? Alternativt att träna direkt när mannen kommer hem (stå red i kläder om han kommer hem hyfsat, sen träna 20-40min, det räcker om du inte kör med en massa pauser), så har vi också gjort - eller ta en kort paus i studierna/jobbet på dagen :) eller direkt efter dagisinlämning? Finns massa möjligheter, sätt dig och skriv ner ett spikat schema och ha alltid en backup redo :)

Svar: Det är nog hemmaträning som gäller isf, min sambo kommer nämligen inte hem förens 19 och då måste jag plugga. Att göra dagtid funkar inte heller eftersom jag studerar på heltid och därmed har lektioner hela dagarna :/ det är svårt att pussla ihop det alltså :)
Emmelie

2013-11-26 12:04:32
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0