Syskonkärlek...

Sykonbråken fortsätter här hemma i full kraft,jag bara undrar när denna intensiva period ska lägga sig?
För jag är medveten om att det med största sannolikhet kommer gå lite upp och ner på vänskapsfronten under hela deras uppväxt. De kan ju knappast bråka så som de gör hela tiden.
(eller jo det kan dom om dom är som jag och min lillasyster oftast var)
Jag ser fram emot och längtar otroligt tills Hugo vuxit till sig och insett att han inte kan få sin vilja igenom hela tiden. För just nu är han inne i en period då allting ska göras "fälv" och alla grejer säger han "min" om.
Ni andra med syskon, hur ser syskonkärleken ut hos er?
 
Inte ens på vår uteplats gick det att hålla sams idag.
 
 
 

Kommentarer
Camilla

Jag har en snart 3,5-åring och en snart 7 månaders så inga syskonbråk ännu :) Du vet väl att jag har ännu en matbild-tävling på min matblogg? Skynda in och tävla om produkter värda över 1000 kr :)

2013-11-12 20:21:38
URL: http://www.coquina.blogg.se
sofie

nja det går väldigt mycket upp och ner här, men oftast är det faktiskt sams här. Eller ja, än så länge tror jag att mina är för små för att just bråka. Det är mer Max som ännu inte riktigt har lärt sig vad som är mitt och ditt ännu. Om olivia har en leksak vill max ibland också ha den och då kan de uppstå lite bråk, just för att han inte förstår att han ska vänta. Men han förstår det mer och mer iallafall! ja hoppas så att de ska hålla sams när de växer upp, jag och min lillasyster har aldrig bråkat så jag hoppas hoppas det blir så här hemma med!

Svar: Det är SÅ frustrerande att det aldrig kan hålla sams! Det är ju framförallt Hugo som startar allting och Ebba är inte sen att hänga på. Man blir så ledsen på allt gap och skrik :(
Emmelie

2013-11-15 21:08:32
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0