En dag tillsammans på Pojkebo.

Redan söndagsmorgon och Hugo har vaknat typ 100 gånger inatt, jag misstänker att han är på gång att håller på att bli sjuk. Några sjukdomar har jag verkligen inte tid med nu när skolan dragit igång på allvar, så jag hoppas innerligt att detta bara stannar vid en vanlig förkyldning.
 
Vilken dag vi hade igår tillsammans med andra mammor och barn!
Sensommarvärme och aktiviteter från morgon till kväll. Det pysslades, gicks tipspromenader och åts en himla massa mat och fika ;)
Mina barn var gött trötta och håll på och somna i bilen på vägen hem, det tar på krafterna att springa runt och leka från klockan 09:30-17:30 helt enkelt.
 
Idag hoppas vi på ännu en dag utomhus med massa frisk luft och trevligt sällskap, svampplockning kanske?
 
 
Huset vi var i igår låg underbart vackert med sjön alldeles nedanför.
 
 
 

Kommentarer
Hanna Z | Mamma Mode Skärgårdsliv

Jag tog den i Norrköping. Minns inte riktigt vad den kostade men allt som allt gick det på över 30 000. Dyrt men SÅ värt det! Det tog nio dagar och så hade jag kortet i handen. Hade kört litegrann när jag var 18, så det var 10 år sen så det känns inte som om det räknas, haha. Man kommer in i det snabbt och så kör man ju 2-3 dubbellektioner om dagen och pluggar däremellan. Lite grötigt huvud hade man ju och jag var dessutom nygravid och hade huvudvärk och var gaaaaalet trött pga det med, men det gick och herregud vilken lycka efter godkänd uppkörning... Min körskollärare stod kvar när jag åkte iväg och när jag kom tillbaka så såg han så nervös ut, när jag gjorde tumme upp från bilen började han hoppa och veva med armarna som en tok och blev nästan gladare än jag själv, haha. Åh, lätt bland det bästa jag gjort, som sagt, och jag kan verkligen rekommendera intensivkurs så går det undan med:)

2013-09-08 12:57:29
URL: http://hannaz.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0