Ett speciellt band.

 
Här sitter dom tillsammans de två  vännerna i soffan framför barnkanalen.
De har alltid haft något speciellt band mellan varandra och Tilda var redan under graviditeten väldigt intresserad av magen, kom och la huvudet där precis som hon förstod att där inne låg det en liten bebis.
Fint att se dom två tillsammans och jag är tacksam barnen får möjligheten att växa upp tillsammans med djur.
 
Regnet hänger i luften och jag känner mig fortfarande inte helt kry, trött orkeslös och magen är inte helt okej. Jag tycker det verkar som om ja börjar bli mer känslig för vissa saker jag äter, tex mackor, flingor och pasta, så jag borde nog verkligen undvika vitt mjöl in i det längta.
Någon som känner lika ang det och kan komma med lite tips?
 
Dags att kicka igång dagen, om en timma ska vi vara på dagis och innan dess ska massor av grejer fixas.
Önskar er en godmorgon!
 

Kommentarer
sofie

det är så mysigt och så speciellt när barn och djur fått ett sådant band. En av mina föräldrars hundar och vår olivia har också ett sådant band. Ebba som hunden heter har innan varit rädd för barn men nu följer hon olivia var hon än är när vi är där!
Jag kan inte heller äta så mycket vit mjöl längre, har nog aldrig kunnat gjort men trodde man alltid mådde lite halvdåligt efter man ätigt! haha! jag slutade med det mest av en slump, så framförallt bröd och pasta har jag tagit bort och mår så galet bra!

Svar: Ja de är speciellt. Ja jag måste testa att dra ner på det ordentligt, sluta känner jag inte att jag behöver helt men dra ner på det radikalt och kanske inte äta sådant om kvällarna.
Emmelie

2013-09-05 09:51:38
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Sandra

Fantastisk bild. Känner också stor tacksamhet att Wilhelm får växa upp med Nelson. Jag hoppas att du kryar på dig snabbt. Jag ville mest tipsa om att jag känner faktiskt flera personer som inte kan äta större måltider bestående av mycket kolhydrater sent på eftermiddagen/kvällen. När de slutade med det fungare magen bättre. Som att det liksom hade tid att arbeta sig igenom. Kan också vara kombination med mer fiberrik mat för att inte bli hungrig /sugen på något på kvällen. Kanske lättare mål framåt kvällen? Jag vet inte :) Ha en fin dag!

Svar: Tack för tipset =) Jag ska göra som du tipsade om ett tag och se om det hjälper. Fram tills lunch tror jag att jag kan äta lite mer vete och sedan efter de försöka minska radikalt eller att inte äta alls =)
Emmelie

2013-09-05 11:59:32
URL: http://libelli.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0