Idag gäller de!

Lördagasmorgon och jag börjar smått göra mig ordning för att ta mig till stället där jag ska skriva högskoleprovet under hela dagen. Jag har inte känt mig nervös innnan, utan tänkt lite så att det är bara och göra och hoppas på det bästa men nu börjar jag känna nervositeten. Skulle jag få ett bra resultat så skulle ju det kunna göra att jag har större chans att komma in på drömutbildningen, så håll tummarna för det handlar nog om att jag ska ha tur för att pricka in de som krävs.
 
Johan och barnen får alltså underhålla sig på egenhand idag, jag längtar lite efter en sån där dag då vi har en heldag tillsammans och åker iväg och gör något alla fyra. Ett besök på simhallen? Eller kanske ta oss ner till Göteborg och hitta på något där? Var längesedan vi gjorde något sådant, även om jag anser det vara livskvalité om något och ta oss upp i skogen och grilla och umgås med vänner och det är ju något vi sysselsätter oss med så fort vädret tillåter.
 
Herregud, klockan tickar på och klockan 08:30 skriver jag provet ett x antal timmar framåt för första gången - håll tummarna och ha en underbar lördag <3
 
Vår baksida, perfekt lekställe.
 
 

Kommentarer
Sandra

Åh, lycka till!

Svar: Tack snälla du, det var väääääldigt svårt :P
Emmelie

2014-04-05 17:58:59
URL: http://libelli.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0