Kemikalier i vår mat.

Godmorgon.
Drömde om jordens undergång, jag sprang i panik mot dagis för att hämta barnen medan det regnade skräp så som kapsyler och liknande från himlen. Usch var obehaglit, inte första gången jag drömmer sådanna hemskheter, någon som är bra på drömtydning som vet vad det betyder?
 
Två ynka lektioner kvar innan jag kan ge mig själv lite till ledighet igen. Efter skolan tänkte jag ta vägen om den ekologiska affär som finns inne i stan, jag blir mer och mer intresserad av att välja så mycket ekologiskt som plånboken tillåter för att må bra. Jag är övertygad om att det finns så mycket mer farligheter i alla tillsatser än vad vi tidigare trott, kolla bara frukten som visade sig i över 80% av fallen vara besprutade med diverse kemikalier!
Det är jobbigt att ha blivit uppmärksam på ett annat vis om detta, att inte längre leva i sin lilla fantastibubbla och låtsas som ingenting, synd bara att det ekologiska i många fall är så himla mycket dyrare!
Man får byta ut lite i taget, vissa saker skiljer bara ett par kronor och det kan man faktiskt göra och sedan får man bli bättre på att baka eget bröd som blir både nyttigare och godare - jag har att göra under min ledighet med andra ord ;)
Dela gärna med er av brödrecept, musli eller liknande.
 
Och ha en fin dag!
 
 

Kommentarer
Mammalola

Känner likadant. Fy vad jobbigt det är att känna sig misstänksam mot var och varannan sak i både mataffären och omgivningen. Samtidigt blir jag irriterad på de som tror att "jag går runt och är rädd för allt hela tiden", för jag är mer förbannad än rädd egentligen, och förstår inte riktigt hur andra kan vara så naiva att de bara kan vifta bort att pengar och vinster får styra över människors välmående.

Svar: Det är sjukt , jag vill så gärna äta ALLT ekologiskt men hur tusan skulle man ha råd med de som studerande? Förstår inte hur mycket skit det faktiskt finns i allt vi proppar i oss, är övertygad om att vi drabbats av MASSOR med mer sjukdomar pga allt gift vi får i oss :(
Emmelie

2014-04-30 13:26:06
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0