Men aj!

Okej det känns som om jag blivit överkörd av ett tåg, igår besökte jag nämligen min kompis som är naprapat och hon fick börja arbeta med min onda rygg. Konstaterades att jag var väldigt stel och att gå till en naprapat var  heller inget skönt alls vill jag lova, herregud vad ont det gjorde stundtals! Så idag är musklerna ordentligt möra, känns som ett stort blåmärke och jag skulle väl ljuga om jag sa att jag ser fram emot nästa behandlig, men förhoppningsvis ska detta göra nytta i varje fall och då får man väl stå ut med lite smärta fram tills dess.
 
Igår efter skolan så var vi bara hem och vände, packade med oss hundarna, lite matsäck och cyklade mot andra sidan stan där vi träffade tre underbara mammor och deras barn. Sedan jag flyttade hit så har man dels blivit lite isolerad eftersom jag bor en bit bort och sedan sen skolan började så har jag inte haft tiden att träffa kompisar så mycket, så var extra skoj att ses igår och jag ser fram emot fler dagar tillsammans nu när våren börjar komma <3
 
 
 
 

Kommentarer
Rebecca

Jag testade att besöka en naprapat för min axel/nacke. Gjorde mest skit ont som du med beskriver.
Fick tipset att besöka en homeopat, och herre vilken skillnad!
Naprapaten vågade knappt knäcka mina nack kotor medans homeopaten hade tekniker för att knäcka varenda en.
De va som att vända på en pannkaka, plötsligt va smärtan borta. Han sa däremot att mitt problem ofta är återkommande så har rekommenderade att jag skulle besöka honom var 4-6 vecka i ca 6 månader för att helt bli av med problemet.
Nu har jag lite ont igen, men ska dit nästa fredag, behöver jag säga att jag längtar ;)
Ha en fin dag, och lycka till med proven :)
Kramis

2014-04-04 00:25:58
URL: http://staaaacey.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0