Oro för sommaren.

Godmorgon fredag.
 
Nu var det bara två små lektioner kvar innan jag återigen kan ta välförtjänt helg, det är verkligen hektiskt i skolan nu på slutet med inlämmningen hit och dit och istället för att kämpa på in i det sista så känner jag mig bara matt och går på någon slags sparlåga.
Igår fick jag klart hur mycket jag ska jobba i sommar, 55% blev det på schemat och det räcker för mig. Jag vill inte jobba mer eftersom jag värdesätter tiden med barnen, det viktigaste är egentligen att det ska gå runt och inte att tjäna stora pengar. Det som oroar mig mest är att arbetet som personligassistent innefattar dygn, jag har inte sovit borta från Hugo en enda gång och nattetid är han minst sagt beroende av mig eftersom han använder mig som levande snuttefilt. Hur ska det går utan mig?
Det kommer bli en hel del pillande för att få det att gå ihop, dagis är ju stängt under ett visst antal veckor och jag får ordna med barnvakt de dagar som både jag och Johan måste jobba. Återigen är jag otroligt tacksam för familjen som ställer upp och hjälper till <3
 
Dags att lägga på ett kol här hemma - önskar er en fin dag och hoppas solen skiner på er kompisar <3
 
Familj<3 Ett gäng barn hos morfar och matar fiskarna:
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0