Rena semestern med en.

 
Dagen har hittills gått i ett rasande tempo och nu står redan lunchen på spisen och puttrar. Jag har hunnit åka iväg till min kompis som återigen arbetat med min rygg, tur att man har en naprapat i bekantskapskretesen.
Väl hemma igen så tog jag och Hugo oss en promenad tillsammans trots att himlen var alldeles grå så ville vi ut och plocka lite vitsippor, det är så mysigt att ta bara en i taget eftersom de lyssnar så mycket bättre var och en för sig. Haha kan minnas att jag ibland tyckte det var tidskrävande med ett barn, men tycker numera att det är rena semestern när man bara har en med sig och hålla koll på.
Ebba sov ju hos mormor inatt, även under den tiden så hade hon vart som ett litet ljus och lyssnat på varenda ord mamma sa. Jag tror det är nyttigt att kilja på syskonen ibland, dels för att de blir lättare för oss föräldrar men även för att barnen ibland har rätt till helt odelad uppmärksamhet.
 
Nu ska mamman tillbaka i köket och försöka förbereda lunchen medan lillebror sover, sedan har jag lovat lite födelsedagsfika till några som kommer hit.
Önskar er en fin söndag.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0