Tur i oturen?

Godmorgon.
 
Barnen har sovit ordentligt inatt och börjar tillfriskna från sin kräksjuka, men det var Johans tur inatt men han har fått en lite mer light variant och det är ju skönt det. Jag sitter som på nålar och är fullkomligt livrädd för att det är min tur här näst, vore ju otroligt om jag som alltid brukar drabbas värst klarar mig denna gång.
Är det inte typiskt? Varje gång vi får ett lov så har någon blivit sjuk, jag vet inte om man ska vara tacksam för att slippa vabba eller bitter för att lovet blir lite förstört? Med tanke på hur mycket det är i skolan nu så tänker jag att det är lite tur i oturen att det kommer just nu.
 
Igår var det inte många knop här hemma, tvn gick varm och energi fanns det nästan ingen alls hos mina små hjärtan. Vi tog i varje fall vara på det underbara vädret genom att sätta oss ute på vår uteplats och ställa ut våra planteringar i vårt lilla växthus och sätta lite nya fröer.
 Tror att vår baksida kommer kunna bli riktigt mysigt när värmen väl kommer och man fått sätta igång och fixa och dona på allvar.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0