Att vara ifrån barnen.

Inatt var första natten jag sov själv hemma med barnen, det kändes konstigt och jag har sovit fruktansvärt dåligt med två barn i sängen istället för en som jag är van vid. Jag inser att det är såhär det kommer bli framöver, bara jag, barnen och djuren som får sköta oss själva här hemma. Nästa vecka går de sista sakerna till Johans tillfälliga lägenhet och sedan är vi ensamma och får försöka skapa oss nya rutiner och klara oss på egen hand.
Jag ska vara ärlig, jag vet fortfarande inte hur jag ska få allt att gå ihop men förhoppningsvis kommer jag underfull med det under tiden.
 
De värsta och mest outhärdliga kommer vara att behöva vara ifrån barnen, jag kommer aldrig vänja mig vid det och helt ärligt vill jag inte vänja mig heller. Varannan helg är det sagt men självklart kommer det bli mer träffar än så och säkert mer övernattningar med. I helgen får jag prova på att vara ifrån Ebba för första gången, hon och Johan åker till Borlänge ikväll och ska gå på bröllop. Ebba kommer stormtrivas med att få träffa sin farmor och farfar och sin faster men jag kommer längta ihjäl mig, har aldrig vart borta från henne mer än ett dygn då jag jobbat.
Får försöka njuta av egentiden med Hugo och ge han den fulla uppmärksamhet denna helgen, det kan ju behövas ibland.
 
Egentid med charmtrollet i helgen.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0