Barnens dag och regn.

 
Stora barnkalaset i Alingsås idag då..
Och är det inte typiskt att regnet bara öser ner en dag som denna? När kommunen lagt krut på barnen och ordnat en dag fylld med aktiviteter för deras skull.
Vi tog oss in till stan tidigt i morses och red lite ponnyridning och traskade omkring i regnet, men insåg ganska snart att trots regnkläder och parably så var vi blöta och kalla. Tur jag har en mormor som bor ganska centralt så vi vandrade dit och åt lite lunch samtidigt som vi fick upp värmen.
Rond två gick bättre på stan, lite uppehåll tidvis och vi kunde checka in Bolibompa-Markus och hoppa lite hoppborg innan det började regna igen och vi gav upp för dagen.
Jag fick möjlighet att plugga lite när barnen var med sin pappa en stund och känner att jag inte lyfter böckerna mer just idag.
Blir så fruktansvärt ledsen och besviken på hur det fungerar med allting mellan barnen och Johan bara, gång på gång händer grejer som golvar oss och gör oss ledsna.
Nåväl, går inte in på några detaljer här.
Barnen fick nog en fin lördag, trots regnet och det är huvudsaken <3
 
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

när seeees vi? tiden bara rusar iväg och de närmsta tre helgerna framöver jobbar jag två och är bortrest en. kanske ska jag ta ett barn under armen imorgon och hälsa på er? om ni är planlösa förstås :)

kraaaam ♥

Svar: JAAA <3
Emmelie

2014-08-30 22:06:35
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
maria eek

Mysigt,men synd på regnet. jag tror att det är en sådan dag här i Kungälv nästa helg :)

Svar: Ja men de är så typiskt när kommunen satsar liksom :(
Emmelie

2014-08-31 00:44:17
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0