Det ekonomiska stressar mig.

Imorses slog det mig, shit var är min förlovningsring?
Sen kom verkligheten tillbaka ganska fort, ringen åkte av i juni väldigt omgående och lär aldrig komma på igen.
Ibland glömmer jag av vad jag går igenom, jag håller mig så sysselsatt hela tiden för att slippa känna efter och tänka mer än nödvändigt. Mina vänner bad mig häromdagen att sätta mig ner och inte springa omkring hela tiden, men sätter jag mig ner och bara är så snurrar tankarna i hundratjugo och då är det bättre att hålla igång.
 
Jag undrar fortfarande hur allt ska gå ihop. Just nu hur allting ska fungera ekonomiskt eftersom jag blev snuvad på att få börja studera igen. Att fortsätta jobba där jag är nu är svårt eftersom det innebär dygn och det inte fungerar i längden när jag är ensam och sedan får man inte ihop många tider som timanställd. Jag ringde samma dag som jag fick veta om skolan ett centralkök och ska få börja lära mig in köken så fort de fått mina papper från polisregistret. Inget drömjobb alls men det innebär dagtid och jag kan antagligen få jobba en del och kanske tjäna ihop lite pengar. Så ingen kan säga att jag inte kämpar.
Men snart kommer räkningarna och barnen behöver ett gäng nya kläder inför hösten.
Det är alltså just nu ekonomin som stressar mig mest, för det praktiska löser sig alltid på något vis även om det innebär att jag kommer behöver cykla och flänga över halva stan för att lyckas med hämtingar, lämningar, handling och hundpromenader.
 
Tänkte sälja av lite kläder för att få ihop lite extrapengar.
Finns intresset av något på bilden kanske?
 
Rosa dunjacka 110, rosaprickig dunjacka 104, didrikson overall 90, molo flecee 92, pop mössa 1,5år, filt från villervalla.
 
Har säkert mer i gömmorna ;)
 

Kommentarer
Yohannas.se

Jag skulle verkligen staaaarkt rekommendera dej å hitta riktigt bra barnloppisar - både däromkring ni bor, och även på Facebook, jag är med i säkert 4 barnloppisgrupper.. Å folk säljer mängder av knappt använda grejor, kan jag säga. Superbra till dagis. Å det är bara å tvätta upp, inte alls ofräscht, lovar...!! Hittar bra säljare omkring dej så kan du kanske hänga med när dennes barn växer vartefter..!

Svar: Nej verkligen inte, jag har köpt mycket begagnat (de mesta faktiskt) Både köper och säljer begagnat här i stan :)
Emmelie

2014-08-10 21:34:07
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
E

Jag har ett supertips på när tankarna snurrar! Skriv ner dem, allt vad som hänt, vem som sa vad när, hela historien & dina tankar, jag lovar att en tyngd kommer falla av dina axlar, på riktigt! Snälla prova! Jag kände mig 10 kg lättare & kunde äntligen sova när jag började skriva av mig!

2014-08-10 22:30:39
Yohannas.se

Superbra ju, sen är det ju superskoj med nytt ibland, det tycker vi ju alla.. Jag kör på mixat :)

Svar: Ja jag med, men de senaste har de blivit mer begagnat :)
Emmelie

2014-08-10 22:37:37
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0