Ett nytt litet mål att uppnå.

 
Och så var bägge barnen hemma och sov i sina sängar igen <3
Spenderade eftermidagen hos pappa eftersom Christina fyllde år, det böjds på tacos och blåstes bubblor i mängder. Jag har även ett nytt litet mini-mål vid sidan av allt annat som jag kämpar för just nu. Jag vill lära mig stå på händer igen och även lära mig stå på huvudet, det är något jag aldrig kunnat göra.  Att stå på händer är en sak, det kunde jag för sisådär femton år sedan och behövs väl lite mer styrka och balans för att stå längre, men takterna sitter i. Men att stå på huvudet är något helt nytt och det är så förbannat svårt! Men efter ett par försök och ett lyft upp så klarade jag det faktiskt på egenhand och lyckades stå några sekunder innan jag tog mig neråt igen. Hade varit häftigt att lära sig något nytt såhär vid 28 års ålder ;)
 
Ebba kom hem till en ordentlig överasskning här hemma vill jag lova, men mer om det i något annat inlägg när jag har bilder att visa er.
Nu är det dags att förbereda inför morgondagen, första gången då jag som ensamstående ska ta och lämna barnen på två olika ställen i stan och sedan cykla iväg och jobba en heldag. Just nu skulle ett körkort sitta ganska fint, håll tummarna för uppehåll imorgon!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0