Tänka sig, träningsvärk!

Godmorgon.
Veckan känns lång när vardagen dragit igång, man är liksom inte van vid att ha en tid att passa vareviga dag och jag ska erkänna att det kommer kännas ganska skönt med helg. Ebba lär ju tycka detsamma eftersom det är hon som börjat skolan och haft att göra varje dag i fyra timmar och sedan direkt efter lekt med en kompis nästan fram till läggdags.
 
Idag har jag träningsvärk, barnen klättrade lite på väggarna igår och jag smög ut frågan "ska vi träna?" Barnen blev överlyckliga och jag kunde inte ta tillbaka  min fråga. Tog på oss träningskläder och tog med oss grannens två barn och gav oss iväg här omkring husen. Började med att vi alla sprang upp för en backe två gånger, gjorde en tävling av det som alla utan lilla Hugo som städnigt kom sist tycktes uppskatta. Sista tiden spenderade vi på lekplatsen där vi gjorde armhävningar mot en stock, dips, plankan mot en gunga gjorde att man fick öva både på balans o styrka och utfall och squats gjorde man i sanden.  Avslutade "passet" med att åka rutchkana ner och springa upp för trappan igen efteråt. Haha så träningen går ju att få till även om man har tre ungar med sig. Blir kanske inget jag kommer göra på heltid, men ska försöka komma igång igen om kvällarna med hemmaträning när barnen har somnat. För att må bättre och tids nog känna mig mer tillfreds med mig själv igen.
 
Idag blir det lekdate med Johanna och Alice medan Ebba är i skolan.
Och jag ska sätta mig ner och försöka pussla ihop tågtider och göra ett schema för barnen för den kommande veckan, lär behöva en hel del hjälp med hämtningar innan jag kommit underfull med vad som är viktigt att gå på för föreläsningar på högskolan.
 
Hugo o Alice:
 
 
 

Kommentarer
Lina

Lät som riktigt rolig träning, och jag kan tänka mig att även barnen tyckte om den aktiviteten :)

Svar: Haha ja de gillade den :)
Emmelie

2014-08-22 10:25:24
URL: http://helbraflinga.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0