Med sikte mot framtiden.

Äntligen är barnen feberfria och förhoppningsvis på riktigt på bättringsvägen denna gången, vi avvaktar med dagisbaciller och vabbar de två sista dagarna av veckan också för att vara på den säkra sidan, man vill inte chansa att dra på sig något nytt när immunförsvaret redan är nedsatt.
 
Det går framåt nu med framtidsplanerna, idag har jag varit på intervju inför sommarvikariat och det känns himla skönt om det skulle lösa sig ganska omgående så man slapp oroa sig över ekonomin under sommaren. Ja för där har vi ju en stor nackdel med att studera , att sakna inkomst under sommaren. Men jag fick bra feeling över mötet och lite tjat om att jag skulle göra mig tillänglig att arbeta lite redan nu, jag får se hur det blir för den lilla fritid jag har vill jag gärna tillbringa med de som betyder allra mest.
På söndag börjar jag även en kurs som jag tillsammans med en vän bestämt mig att gå på. Det är en kurs som kvinnojouren håller i och ger oss inblick i hur de arbetar där och möjlighet att komma till att jobba idiellt framöver. Framförallt tänker jag att det kan vara en nyttig erfarenhet och något bra att ha på sitt CV, men jag misstänker det kommer bli väldigt känslosamt att få höra om utsatta kvinnor och barn.
 
Förövrigt, kolla vad jag börjat beställa hem från tradera till bra pris - drömmer om en samling med disneys klassiker <3
 

Kommentarer
Sofie

Vad roligt det lät att gå en kurs som kvinnojouren har, det är säkert ett väldigt svårt jobb men skönt att få känna att man kan hjälpa någon!

2014-02-05 22:01:31
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0